VIVSIC ROADVISER SRL

INFIINTARI FIRME

Iti stam la dispozitie pentru orice intrebari ai avea în legatura cu informatiile si documentatia necesara pentru a-ti infiinta si dezvolta armonios propria societate.

Indiferent daca esti la inceput de drum si ai nevoie de consiliere, sau afacerea are nevoie de consultanta comerciala si evident contabil, noi suntem aici ca sa te ajutam respectand intocmai litera legii. Infiintarea unei firme poate reprezenta o provocare pentru oricine, astfel ca orice sustinere si dorinta de a coopera cu cineva mai experimentat este un bonus in orice situatie.

INFIINTARE SRL

SRL – adica societate cu raspundere limitata – este cea mai uzuala forma de functionare.

INFIINTARE SRL-D

Daca nu ati mai avut pana acum o firma, va puteti infiinta un SRL-D, iar taxele de la ONRC sunt GRATUITE!

INFIINTARE PFA

PFA – adica persoana fizica autorizata.
*Firma unui profesionist, persoană fizică autorizată, se compune din numele acestuia scris în întregime sau din numele şi iniţiala prenumelui acestuia, la care se adaugă sintagma „persoană fizică autorizată” sau PFA.

INFIINTARE II

II – Întreprinderea Individuală – este o formă a PFA., care poate desfășura orice fel de activitate, cu excepția celor organizate și reglementate prin legi speciale.
*Firma unui profesionist, titular al unei întreprinderi individuale, se compune din numele acestuia scris în întregime sau din numele şi iniţiala prenumelui acestuia, la care se adaugă sintagma „Întreprindere individuală”.

INFIINTARE IF

IF – Întreprinderea Familială – este o formă de organizare economică fără implicaţii juridice organizată de un întreprinzător persoană fizică împreună cu familia sa.

Formular de
Contact

  • +40745 40 18 45
  • contact@roadviser.ro
  • Str.Romana, nr.8, bloc LC 4, sc.1, ap.4, Galati